Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Help! Hoe overleef ik mijn vrijgezellenfeest?

5 tips voor een super dag

Help! Hoe overleef ik mijn vrijgezellenfeest?

Jij bent binnenkort de bruid. En of dat al niet spannend genoeg is, voel je nog iets in de lucht hangen… het vrijgezellenfeest! Je weet dat het erbij hoort, maar als echte control freak vind je het maar moeilijk om de organisatie uit handen te laten nemen. Je krijgt al rillingen als je denk aan het moment dat je verrast wordt… Hierbij een aantal tips die je helpen te ontspannen en vooral te genieten van die dag die door jouw allerliefste vriendinnen is georganiseerd.

No camera’s allowed?!

Word je al zenuwachtig als je nadenkt over de ‘day after’, en dan vooral die afschuwelijke foto’s van jou in beschonken conditie? Vraag dan op een goed moment tijdens het vrijgezellenfeest of er alleen een aantal vaste fotomomenten mogen zijn. Verzoek vriendelijk om verder, vooral naarmate de alcohol rijkelijk vloeit, de smartphones met haarscherpe fotofunctie zoveel mogelijk achterwege te laten. Benadruk dat je vooral wilt genieten op het moment zelf! Tijdens de bruiloft zelf gedraag je je wel weer als een lady. Tenzij jouw vriendinnen een fotoshoot voor je boeken…

Kleding maakt de… vrouw

Je weet natuurlijk niet wat je allemaal te wachten staat. Wees dus slim met kleding! Niet je aller-kortste rokje (leuk he, dat indoor skydiven), maar ook niet dat joggingpak dat net iets te comfortabel is (waar gaat die trui met dat meisje naartoe). Ga dus voor een veilige, maar verzorgde outfit (jouw aanstaande zal trots op je zijn).

Water in de buurt

Een superslimme tip is het drinken van voldoende water door de dag heen. Natuurlijk wordt er tijdens je vrijgezellenfeest niet op een wijntje meer of minder gekeken. En niet proeven tijdens die toffe cocktail workshop is erg ongezellig! Houd je aan deze regel: één glas alcohol en één glas water. Je houdt op deze manier alles een stuk langer vol én je beperkt de kater de volgende dag.

Telefoon uit!

…Of neem ‘m überhaupt niet mee. Je zult zien dat de wereld niet vergaat! Niets is fouter dan de helft van het gezelschap met de smartphone voor hun neus. Wees redelijk, je kunt de volgende dag altijd nog je moeder of de rest van de wereld laten weten dat jouw vrijgezellenfeest echt de ‘bomb’ was. Bovendien weet je niet wat je in beschonken toestand allemaal ‘per ongeluk’ het web op gooit. Telefoon uit is dus weer een zorg minder.

What happens in Vegas…

Deze befaamde uitspraak is er natuurlijk niet voor niets! Het kan zo zijn dat jouw husband-to-be zijn vrijgezellenfeest op dezelfde avond heeft. Wees een dame en ga hem de volgende dag niet uithoren. Het heet niet voor niets een vrijgezellenfeest. En aangezien je gaat trouwen met de liefde van je leven, mag je ervan uitgaan dat jullie allebei weten waar de grens ligt. Laat het los en geniet!