Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Crazy Dinner Game

€ 60

p.p. incl. BTW

Een hilarische vrijgezellenavond in Amsterdam gepland? Bekijk hier dan onze Crazy Walking Dinner Game Amsterdam; het crazy 88 spel en 3 verschillende restaurants. Een origineel avondprogramma!

Hoe crazy zijn jullie?

Tijdens dit speciale vrijgezellenfeest arrangement gaan creativiteit, lekker eten en een flinke dosis humor hand in hand. Wij maken verschillende teams van jullie groep (of jullie blijven in één groep, naar wens) die vervolgens de Amsterdamse binnenstad onveilig gaan maken. Van onze spelbegeleider krijgen jullie verschillende ludieke opdrachten die jullie moeten vastleggen op de camera.

Ook lekker eten, in maar liefst 3 restaurants

Tussen de opdrachten door zal er ook lekker gegeten gaan worden en zullen jullie naar drie verschillende gezellige restaurantjes worden geleid waar jullie gezamenlijk kunnen gaan genieten van een voorgerecht een hoofdgerecht en een dessert. Aan het eind van dit spelprogramma volgt de prijsuitreiking en zal de begeleider bekijken welk team de meeste opdrachten heeft vervuld. Neemt de vrijgezel de prijs mee naar huis? Als het aan ons ligt wel!

Prijs € 62,50 p.p. incl. btw. vanaf 8 personen
Prijs € 60,00 p.p. incl. btw. vanaf 10 personen
vanaf 8 personen te boeken
Professionele vrijgezellenfeest begeleiding
Compleet 3 gangen diner
Materialen (waaronder digitale camera’s)
3 verschillende restaurants
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje