Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

PopQuiz a Go Go Diner

€ 55

p.p. incl. BTW

Is jullie vrijgezel gek van muziek en spelletjes? Lees hier van verder over ons PopQuiz a Go Go Dinerspel in Amsterdam!

Een uitje dat als muziek in de oren klinkt!

Dineren is een sociale bezigheid. Het is meer dan eten. Tafelgesprekken over koetjes en kalfjes, actuele en algemeen menselijke zaken zijn er onverbrekelijk aan verbonden… maar natuurlijk niet tijdens jullie vrijgezellenfeest!

Lekker quiz’en aan tafel!

Zijn jullie op zoek naar een diner waarbij er naast lekker eten, naast spreken en luisteren ook nog muzikaal verbale wisselwerking plaatsvindt? Zoeken jullie een competitief element tijdens dit vrijgezellenuitje? Is jullie vrijgezel ook zo gek van muziek? Dan kunnen wij jullie maar één ding adviseren: boek nu ons Popquiz Diner in Amsterdam: Een muzikaal diner met onvervalst malse wedstrijdingrediënten bereid!

Strijd tegen elkaar aan tafel

Tijdens dit dinerspel worden er verschillende teams gemaakt die tegen elkaar zullen gaan strijden. Tussen de gangen van het diner door is er gelegenheid verschillende rondes van het spel te spelen. Wie weet er het meest van de jaren tachtig? Wie heeft de jaren negentig als specialisme? Je weet het, of je komt er achter tijdens dit diner!

De popquiz, in een ‘restaurant chantant’, met gegarandeerd een spannende ontknoping… Want de brandende vraag is niet wie de meeste noten eet (niet met volle mond zingen alstublieft), maar wie de meeste noten op zijn zang heeft.

Werk de vrijgezel in het zweet. Het gaat er vanavond niet om wie het meeste eet, maar wie het meeste weet! Dit vrijgezellenuitje is ideaal om te combineren met onze andere uitjes van de website.

Prijs € 52,50 p.p. incl. btw. vanaf 8 personen
Prijs € 50,00 p.p. incl. btw. vanaf 10 personen
vanaf 8 personen te boeken
Professionele vrijgezellenfeest popquiz
3 gangen diner (keuzemenu)
Professionele quizmaster
Privélocatie op 5 minuten van het CS
Bekende spelrondes, pop & Tv tunes rondes
Decoratie
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje