Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

50 tinten Arrangement

€ 72.5

p.p. incl. BTW

Ook helemaal in de ban van 50 Tinten? Wij wel! Beleef daarom nog meer erotiek, Mr Grey en krijg rode oortjes tijdens ons 50 Tinten Arrangement!

Onder leiding van Meesteres Lola gaan jullie op stap door de Rosse Buurt van Amsterdam! Lola, een stoute meesteres én jullie gids vandaag, zal jullie alles vertellen over de Amsterdamse Wallen, de peeskamers en natuurlijk de pikante vorm van seks; SM… Zij zal jullie de kinky SM shops laten zien en alles vertellen over haar beroep als meesteres. Want wat is SM nu eigenlijk en voor wie is dit weggelegd? Voor de ene persoon is vastbinden en blinddoeken al het toppunt van sensatie en erotiek, maar voor de ander gaat dit veel verder! Het is en blijft een spannende fantasie die werkelijkheid wordt, waarbij er altijd een Meester of Meesteres is die zijn of haar sub domineert…

Door de komst van het boek en de film is SM bespreekbaar geworden én toegankelijk voor vrouwen! Het is zelfs vrouwvriendelijk en helemaal hip! Natuurlijk zal Lola jullie ook een beetje SM laten ervaren vandaag.

Wie durft het aan om geblinddoekt te worden en de 50 tinten ervaring aan te gaan? Met rode blossen komen jullie zeker van deze tour vandaan, maar met goede tips en kennis, wat zullen jullie partners blij zijn…

Fotoshoot

De dag is nog zeker niet voorbij, want na de 50 Tinten Tour staat er een pikante Red Light Fotoshoot op het programma! In een echte oude peeskamer, omgetoverd tot fotostudio, worden jullie omgetoverd tot dame van lichte zeden…Neem een spannende, sexy pose aan en laat je helemaal gaan! Iedereen gaat op de foto tijdens deze 30 minuten durende shoot, of je nu alleen op de foto wilt of met de hele groep, het is jullie feestje! Alle foto’s worden natuurlijk toegezonden en kun je direct op social media plaatsen 😉 Zo wordt deze dag in Amsterdam nooit vergeten, toch?

Lapdance & Striptease workshop

Na de shoot is dit sexy arrangement nog niet afgelopen, want als afsluiter worden jullie verwacht in een privé zaal in het centrum waar jullie een echte Lapdance & Striptease workshop zullen krijgen! De kennis over SM is al binnen, de foto’s zijn gemaakt, nu jullie zelf nog! Deze sexy workshop draait om zelfvertrouwen en uitstraling, dus niet om je dans! Hoe versier je je partner en maak je deze helemaal gek? De workshop wordt gegeven door onze eigen stripster, die jullie zal leren hoe je een echte spetterende lapdance en striptease kan geven!

Het meest erotische uitje in Amsterdam is het 50 Tinten Arrangement; pikant, sexy en leerzaam voor een vrijgezellenfeest met vriendinnen, groepsuitje met vrouwen of zelfs teamuitje!

Prijs € 75,00 p.p. incl. btw. vanaf 10 personen
Prijs € 72,50 p.p. incl. btw. vanaf 15 personen
vanaf 8 personen te boeken, 3.5 uur durend arrangement
50 Tinten Tour over de Wallen
Meesteres Lola
Spannende spelletjes
Goodiebag voor de vrijgezel
Mini SM test
Red Light Fotoshoot
Accessoires & kleding
Foto’s toegestuurd
Striptease workshop
Instructrice

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje