Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Stripdiner (vrouwen)

€ 55

p.p. incl. BTW

Speciaal voor vrouwen groepen! Om jullie vrijgezel goed voor te bereiden op het aanstaande huwelijk hebben wij een bijzonder erotisch diner; ons Stripdiner Amsterdam! Een erotisch getint diner in het hart van de stad!

Wat is het Stripdiner in Amsterdam?

Jullie worden hartelijk ontvangen in een privégedeelte van een restaurant in hartje Amsterdam. Hier genieten jullie van een compleet 3 gangen diner en drinken jullie een wijntje of een frisje. De vrijgezel heeft op dit moment nog niets door en geniet met volle teugen van haar vriendinnen (die bijna allemaal wel weten wat er zal gaan gebeuren!).

Het lekkerste toetje komt natuurlijk als laatst!

Rond het dessert komt onze breed gespierde stripper binnen die jullie vrijgezel met een professionele stripact eens flink zal beetnemen.. en dit zorgt natuurlijk voor een onvergetelijke situatie waar nog lang over nagepraat zal worden. Dit speciale diner is ideaal om te boeken als groepsdiner voor een vrijgezellenfeestje… om rode oortjes van te krijgen!

va. 60,00 per persoon
vanaf 8 personen te boeken
Compleet 3 gangen diner & private dinining
Privé locatie in hartje Amsterdam (privézaal) in de nabijheid van Rembrandtsplein (waar jullie daarna nog kunnen stappen bijvoorbeeld)
Professionele mannelijke stripact
Mogelijkheid tot afkoop drank
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje