Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Crazy, Borrel en Comedy

€ 92.5

p.p. incl. BTW

Bekijk hier ons te gekke vrijgezellenfeest arrangement in Amsterdam! Een combinatie van onze meest geboekte uitjes op één dag! Speel een hilarisch vrijgezellenfeest spel, geniet op onze borrelboot over de Amsterdamse grachten, een compleet 3 gangen diner en een professionele Nederlandstalige comedyshow!

14:00 – Crazy 88 Vrijgezellenfeest

Dit dagprogramma begint met een komisch spelprogramma waarin gekke opdrachten volbracht moeten worden. We starten dit spel in het centrum van Amsterdam op 5 minuten van het Centraal Station (Beursplein). De opdrachten zijn van te voren niet bekend; deze worden telefonisch doorgegeven en moeten allemaal gefilmd worden als bewijsmateriaal. Wie lukt het bijvoorbeeld geld te verdienen als straatmuzikant? Of wie maakt de langste menselijke wave? Dit spel is inclusief een consumptie en een leuke prijs voor de winnaars.

17:00 – Borrelboot Amsterdam

Geniet van een anderhalf uur durende borrelvaart op jullie eigen privéboot met schipper! De rijkelijk gevulde ijskast staat voor jullie klaar om de dorst te lessen. (onbeperkt bier, fris, wijn)

18:30 – Drie gangen diner

Na een uurtje borrelen is het tijd voor een heerlijk drie gangen diner, hier kunt u kiezen uit twee voor- en hoofdgerechten met een verrassingsdessert. (mocht u dieet wensen hebben kunt u deze uiteraard aan ons doorgeven!)

21:00-23:00 – Comedy Show in het Comedy Café of Kroegentocht

Als Grand Finale van deze vrijgezellendag manoeuvreren jullie naar de knusse zaal van ons comedy café alwaar jullie zullen genieten van een show die nog lang in het geheugen gegrift zal blijven staan; Top comedians van Nederlandse bodem zullen zorg dragen voor een geweldige en vooral uitermate grappige afronding van deze leuke vrijgezellendag in Amsterdam.

Mochten jullie geen zin hebben in een comedyshow? Kies dan als alternatief voor de kroegentocht! Onder leiding van een Amsterdamse gids gaan jullie de leukste kroegen van Amsterdam af.

Prijs € 95,50 p.p. incl. btw. vanaf 8 personen
Prijs € 92,50 p.p. incl. btw. vanaf 10 personen
vanaf 8 personen te boeken
Professionele vrijgezellenfeest begeleiding
Hilarische middagactiviteit Crazy 88
Compleet 3 gangen diner
Entree comedyshow
Borrelboot Amsterdam (inclusief drankjes)
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje