Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Heineken Experience

€ 90

p.p. incl. BTW

Op zoek naar een typisch ‘Hollands glorie’ vrijgezellenfeest vol met bier en gezelligheid? Bekijk hier dan ons Heineken Experience Arrangement! Een compleet arrangement met entreekaarten voor de Heineken Experience, aansluitend een borrelboot inclusief drankjes, een tour naar keuze (Wallen, Jordaan of Kroegentocht) en een heerlijk 3 gangen diner.

* De tijden van onderstaand programma zijn indicatief, u kunt dit zelf nog aanpassen of schuiven met onderdelen

12:00 -13:30 Heineken Experience

Een complete Heineken Experience in Amsterdam? Tijdens het bezoek aan deze attractie komen jullie alles te weten over dit heerlijk heldere en Hollandse gerstenat. Vier verdiepingen met een achttien tellende attractielijst staan garant voor een leuke en complete vrijgezellenfeest activiteit in hartje Amsterdam.

Natuurlijk mag er ook gedronken worden – en dat komt mooi uit – want er staan heerlijke goudgele rakkers vers van de tap voor u klaar! (De Experience is inclusief 2x consumptie – keuze uit bier, fris, wijn).

13:30 – 15:00 Borrelboot Amsterdam

Voor de deur van de Heineken Experience ligt onze borrelboot al op de steiger voor jullie warm te draaien. Wij nemen jullie vanaf de Experience mee naar de mooie Amsterdamse grachtengordel terwijl jullie zelf genieten van een onbeperkt gevulde ijskast!(bier, frisdranken en wijn)

15:00 – 17:00 Keuzeprogramma: Kroegentocht, Wallentour of Jordaantour

Na de borrelboot worden jullie opgepikt vanaf de steiger nabij het Centraal Station door onze gids. Hierbij hebben jullie de keuze uit een Kroegentocht in de Rosse Buurt, een Jordaantour of Wallentour. Tijdens de kroegentocht in Amsterdam bezoeken we 3 verschillende kroegen, en tijdens de Jordaantour en Wallentour zullen wij uiteraard ook een Amsterdamse kroeg aandoen.

17:00 – 19:00 3 gangen diner (hartje centrum)

In een bekende gelegenheid in hartje centrum Amsterdam zullen jullie van een compleet 3 gangen diner gaan genieten. Jullie kiezen van verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten van de kaart. Daarna zijn jullie natuurlijk vrij om het Amsterdamse nachtleven onveilig te gaan maken.

 

vanaf 8 personen bedraagt de prijs € 97,50
vanaf 10 personen bedraagt de prijs € 95,00
vanaf 15 personen bedraagt de prijs € 90,00
vanaf 8 personen te boeken
2x consumptie bij de Heineken Experience
Onbeperkt Hollandse Bar (bier,fris,wijn) tijdens de borrelboot
Compleet 3 gangen diner
Professionele gids
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje