Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

★★★★★
Leuk vrijgezellenfeest gehad!
- Harry

vrijgezellenfeest

★★★★★
De Pimp My Tarzan workshop was geweldig! Leuke vrouw die het begeleidde en onze vrijgezel was super blij!
- Marloes Heine

Kroegentocht

★★★★★
Met gids Ron een kroegentocht gedaan door de Rosse Buurt. In één woord fantastisch! Een echte Amsterdammer die ons echt op sleeptouw heeft genomen.
- Sander

Vrijgezellenfeestje

★★★★★
Op zoek naar een vrijgezellenfeest voor onze vriend Marcel zijn wij op jullie website terecht gekomen. Super service aan de telefoon, leuk meegedacht en een top uitvoering van het Stripdiner i.c.m. de borrelboot.
- Robert

top

★★★★★
goed geregeld!
- Chincy

Leuk vrijgezellenfeest

★★★★★
De Tarzan workshop was top!
- Marielle

Crazy 88

★★★★★
Vond het heel erg leuk veel gelachen. En het is iets anders dan de doorsnee uitjes. Via zoekmachine Via google ben ik gaan zoeken en wilde iets aparts doen waarbij je veel lol kunt hebben. En dat was het zeker.
- Henk

Fietstocht

★★★★★
we begonnen in een stortbui, een van ons was gevallen en moest met een gebroken schouder per ambulance naar het ziekenhuis. De fietstocht hebben we toen afgebroken. De gids Ian Wagenhuis was erg bezorgd, heel meelevend en wist iedereen goed op te vangen. Onze complimenten.
- Frank

Wallen Tour

★★★★★
De Gids vond de groep heel informatieve en vriendelijk. De groep hadden meer van de Rosse buurt interesse in, maar tot dat zij daar gekomen waren, waren zij moe. Ik denk dat gaat niet over de inhoud van de tour, maar meer dat zij waren niet zo gewend met lopen! Maar zijn response voor de tour was heel positive.
- Pjotr

Tour door Amsterdam

★★★★★
Super leuk! Iedereen was heel enthousiast. Een leuke gids die veel vertelde en de sfeer in de groep goed aanvloede.
- Patricia

Comedy Vrijgezellenfeest

★★★★★
Leuke ervaring. Zeker goed hoe een stand-up comedian 26 personen aan het lachen krijgt.
- Mark A.

Jordaan en de Wallen

★★★★★
Super! Interessant, veel geleerd, mooie plekken, leuke duidelijke uitleg met humor. Onze gids was Alexander en we waren erg tevreden over hem!!
- Erik

Hou van Holland spel

★★★★★
Erg gezellig. Goede host, heeft ons goed bij de les gehouden en invulling van het spel en de accessoires waren erg leuk
- Xandra

travestie tour

★★★★★
Geweldig!!! De tourleider was geweldig en wist veel te vertellen. Zowel over Amsterdam zelf als over de wallen en de dames.
- Pink

Poker workshop

★★★★☆
Het uitje was erg leuk en werd ook goed begeleid door 2 pokerbegeleiders die ons op een hele leuke manier alles over pokeren hebben uitgelegd.
- Martijn

Vrijgezellenfeest onder leiding van Lola

★★★★★
Onvergetelijke tour gehad van Lola de Meesteres. Bedankt voor jullie goede zorgen!
- Guido

Vrijgezellenfeestje met dames

★★★★★
Leuk geregeld. Fijn dat de accordeonist ook goed de tijd nam voor onze vrijgezellengroep.
- Alice

Top Feestje gehad

★★★★★
We waren met een groep van 13 dames, gemengde leeftijd van 20 tot 60 jaar, voor iedereen waren beide arrangementen super leuk en onwijs lachen. we begonnen met de borrelboot om in de sfeer te komen voor ons vrijgezellenuitje. Na het borrelboot arrangement zijn we lopen door Amsterdam naar de wallen gelopen waar ons andere arrangement begon. Het was gezellig, leuk en was super georganiseerd door Amsterdam heen. Kortom wij hebben een GEWELDIGE middag gehad. Tim super bedankt voor de goede communicatie tijdens het boeken van de arrangementen en onze vele wijzigingen.
- Nancy

Vrijgezellenavond

★★★★★
We hebben een ontzettend leuke avond gehad. We zijn goed ontvangen en het eten was heerlijk. Leuk dat de gestuurde informatie bij de introductie werd gebruikt en goed aansloeg.
- Sanne F.

Moordspel

★★★★☆
Wij hebben een gezellige avond gehad Uw spelbegeleider is erg leuk en heeft het tot een gezellige avond gemaakt Helaas was de locatie niet geweldig Geen ruimte tot omkleden ed Vervolgens was het eten matig en bediening was niet al te vrolijk Samenvattend is deze locatie, wat ons betreft, niet geweldig, maar geven wij wel 4 sterren voor jullie begeleiding
- Pernille

Tour vrijgezellenfeest

★★★★★
Het was erg geslaagd, en dat ondanks het slechte weer! Ik had aangegeven dat we Amsterdam al kennen en dus graag wat minder bekende bezienswaardigheden wilden zien, en dat is helemaal gelukt. Onze gids sloot goed aan bij de interesses van de groep, waardoor we veel leuke nieuwe dingen te weten zijn gekomen over onze stad! En de restaurants waren alle drie top; lekker eten en een goede sfeer. Echt perfect!
- Silvie

Vrijgezellenuitje

★★★★★
Super georganiseerd vrijgezellenuitje gehad voor onze Martijn. Namens de gehele groep bedankt voor de goede zorgen!
- Robert

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content