Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Jordaan Tour Amsterdam

€ 12.5

p.p. incl. BTW

Ga met onze gidsen op stap door de populaire Jordaan. Deze voormalige volksbuurt in hartje centrum, heeft alles wat de stad zo bekend maakt. Een dorp in de stad met tal van winkeltjes en leuke restaurants.

‘Er gaat niets boven de Jordaan!’

In het ‘quartier latin’ van Amsterdam lopen jullie langs de grachten, de gezellige pleinen vol cafés en prachtige hofjes. Jullie maken van dichtbij kennis met de eigenwijze ‘Jordanezen’, want een bezoek aan een echte Jordanese kroeg ontbreekt natuurlijk niet. Misschien ziet u nog wel een beroemdheid in het wild!

Buurt vol beroemdheden

Terwijl jullie op jullie gemak door de volksbuurt kuieren, hoort u spannende verhalen die de Jordaan beroemd maakten. We bezoeken o.a. het Baantjer café en komen langs de standbeelden van Johnny Jordaan en Tante Leen. Ook laten we u zien waar in de buurt vele tv-series en films werden opgenomen.

Hartje Amsterdam aan je voeten

Deze twee uur durende tour brengt jullie in aanraking met het Amsterdam van vroeger en nu. We beginnen op het Beursplein (ong. 5 minuten van het CS). Willen jullie ergens anders starten, dat is natuurlijk mogelijk. De tour is ook makkelijk te combineren met een van onze andere leuke uitjes bijv. met een Wallen Tour of Smartlappen Workshop in Amsterdam

Een van onze leukste én gezelligste uitjes in Amsterdam

va. 12,50 per persoon, grote groepen krijgen korting
vanaf 8 personen te boeken
Vrijgezellenfeest Amsterdam in de Jordaan
Professionele, vlotte en gezellige vrijgezellenfeest gids
Elk moment van de dag te boeken
Leuke verhalen en anekdotes van dit typische stukje Amsterdam
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip

  Bekijk meer in de categorie:

2 uur
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje