Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Casa Rosso Tour

€ 70

p.p. incl. BTW

Vrijgezellenfeest op de Wallen en de Rosse Buurt? Wij nemen u mee naar ons werkgebied! Weliswaar niet achter het raam, maar er vlak voor. Red Light District Amsterdam lééft! Dat weten wij als geen ander; de ideale plek om je vrijgezellenfeestje te vieren.

Klaar voor onze bekende Wallen Tour?

Tijdens onze Casa Rosso Red Light District Tour nemen wij u mee voor een stadswandeling over de Wallen, waar we langs de roodgekleurde raampjes wandelen, zien hoe er grof geld wordt verdiend door de dames en de verschillende seksshops die een slaatje slaan uit de toeristenstroom. Uw gids zal u de meest aparte verhalen en anekdotes vertellen over de dames van lichte zeden, haar klandizie en de markante figuren die hier wereldberoemd zijn geworden. Uiteraard kan elke vraag gesteld worden! Jullie zullen er tijdens de tour achter komen dat de Rosse Buurt eigenlijk een eigen dorp op zich is.

Het toetje: Casa Rosso

We besluiten de tour met een bijzonder bezoek; de grootste erotische liveshow van Nederland: Casa Rosso op de Oudezijds Achterburgwal. En dan ook meteen het echte werk zullen wij maar zeggen. Wij hebben al veel mensen gezien die met open mond het pand verlieten.. al zullen we dat niet aanraden in deze buurt. Inclusief 2 drankjes naar keuze (bier, fris en wijn).

Optioneel

Het is mogelijk een 3 gangen diner bij ons te boeken met een leuke korting. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers.

va. 70,00 per persoon, grote groepen krijgen korting
vanaf 8 personen te boeken
Professionele Wallentour vrijgezellenfeest gids
Route door de Rosse Buurt van Amsterdam
Entree Casa Rosso Amsterdam
4x consumptie naar keuze in Casa Rosso!
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje