Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Pizzaboot Amsterdam

€ 39

p.p. incl. BTW

De pizzaboot in Amsterdam boeken? Lees hier dan snel verder over deze anderhalf uur durende pizza rondvaart inclusief consumpties.

Gaat jullie vrijgezel binnenkort trouwen en wil je het vrijgezellenfeestje op een leuke en originele manier vieren, dan hebben wij de leukste tip voor jou. Want laten we eerlijk zijn, in een rare outfit rondlopen door de stad om gekke opdrachten uit te voeren is meer wat van de vorige eeuw. Je kunt op zo veel verschillende nieuwe manieren genieten van je vrijgezellenfeestje. Eén van de leukste manieren is om gezellig met z’n allen te gaan eten. Maar niet in een gewoon restaurant, dat is ook weer zo saai. Nee op een boot. Een pizzaboot! Neem al je vrienden of vriendinnen mee varen op de Amsterdamse grachten terwijl je geniet van heerlijke pizza’s en lekkere drankjes.

Vaar over de Amsterdamse grachten tijdens deze pizza cruise

Terwijl je al varend geniet van de prachtige stad zul je de lekkerste pizza’s eten met al je vriendinnen. En wat is er gezelliger dan samen varen, eten en genieten van een lekkere drankjes? De duur van een rondvaart is 1,5 uur. Tijdens deze 1,5 uur mag je pizza’s eten en ook de dranken zijn inclusief. Denk hierbij aan bier, fris en wijn.

Welke pizza’s kun je verwachten tijdens deze pizza rondvaart?

Iedereen kan genieten van de pizza’s omdat deze worden aangeboden met verschillende toppings. Van kaaspizza’s tot pizza’s met vlees en zelfs vegetarische pizza’s. Je kunt ze allemaal terugvinden tijdens deze pizza rondvaart in Amsterdam.

va. 39,00 per persoon
Vanaf 10 personen ook als privé rondvaart te boeken. Neem contact op voor de mogelijkheden!
Starten nabij het Centraal Station
Bijvoorbeeld ook te boeken in combinatie met de Wallen Tour (rondleiding door de Rosse Buurt met gids)

  Bekijk meer in de categorie:

1.5 uur
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review