Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Vrijgezellenfeest arrangement voor vrouwen

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam? Bekijk hier een selectie van onze leukste vrijgezellenfeest arrangementen voor vrouwen in Amsterdam! Wij maken van elke vrijgezellendag, vrijgezellenparty of vrijgezellenavond een topdag! Naast onze activiteiten kun je zelf ook een maatwerk arrangement samenstellen.

Vrijgezellenfeest Arrangementen voor vrouwen Waardering: ★★★★★ 4.9 gebaseerd op 22 reviews.
5 1

Een dag om niet te vergeten

Het vrijgezellenfeest van je beste vriendin is de perfecte gelegenheid om samen te lachen, te dansen en te feesten voordat ze het ja-woord geeft aan haar toekomstige echtgenoot. Als je de organisator bent van het vrijgezellenfeest, is het belangrijk om te overwegen wat de vrouw die in het middelpunt staat van het feest leuk vindt en wat haar interesses zijn.

Onthoud dat het vrijgezellenfeest van je beste vriendin een onvergetelijke ervaring moet zijn, dus zorg ervoor dat je activiteiten kiest die aansluiten bij haar persoonlijkheid en interesses. En vergeet niet om foto’s te maken om de herinneringen vast te leggen!

Stappenplan voor het ultieme vrijgezellenfeest voor vrouwen

Wij geven je graag de beste tips en ideeën. Hier kun je ons 5-stappen plan vinden voor een vrijgezellenfeestje.

Voor een van jouw lieve vriendinnetjes is het dan zover: ze stapt binnenkort het huwelijksbootje in! Tijd om nog even haar vrijgezellenleven te vieren dus. En van jou wordt verwacht dat je wel even een draaiboek voor het meest geslaagde vrijgezellenfeest van Amsterdam in elkaar zet. Jij bent immers de ‘maid of honour’. Organisatiestress? Hierbij een klein stappenplan om je op weg te helpen…

Stap 1. First things first

Ten eerste moet het plannen van het gehele vrijgezellenfeest natuurlijk ‘top secret’ blijven. De aanstaande bruid heeft al genoeg aan haar hoofd met het aanstaande huwelijk. Ze zal misschien naar hints vissen, maar dan doe jij natuurlijk gewoon alsof je neus bloedt (“vrijgezellenfeesten? Gebeurt dat nog tegenwoordig?”).

Ten tweede moeten er een aantal zaken worden vastgesteld: de datum en de locatie, en wie er wordt uitgenodigd natuurlijk. Nodig een partner in crime uit (een andere goede vriendin) en besluit samen, bij voorkeur bij een glaasje wijn. (tip: een vrijgezellenfeest wordt doorgaans zo’n twee weken voor de bruiloft gehouden)

Stap 2. De verrassing

Mooie tradities laat je in ere. Zo ook het moment van de verrassing. Doe alsof je één op één afspreekt met de bruid of betrek de bruidegom in spé bij het complot (ze zouden deze dag ‘iets leuks gaan doen’).  ‘Ontvoer’ haar vanaf haar werk of pluk haar thuis van de bank af. Verklap nog niet teveel! Laat je vriendin wel even van de schik bekomen bij een kop koffie of iets sterkers.

Stap 3. Het programma overdag

Jij kent je vriendin misschien wel het allerbest. Een actieve meid of een glamourpoes? Pas het programma hier op aan. In beide gevallen (en alles wat daartussen zit) is er genoeg te bedenken.  SpecialTours biedt een aantal leuke dag arrangementen aan in hartje Amsterdam.

“Fiets em erin” bijvoorbeeld combineert een sportieve fietstocht door het centrum met een rondleiding over de Wallen. Liever creatief aan de slag? Een workshop sieraden maken in hartje Jordaan is dan een goede optie. Lekker de dansvloer op met een workshop Salsa of -in het kader van de aanstaande huwelijksnacht- leren paaldansen?! Check de website voor nog meer ludieke, mooie en gezellige dagactiviteiten.

Stap 4. Het avondprogramma

Het einde van het vrijgezellenbestaan afsluiten met een hoop gezelligheid is natuurlijk altijd leuk. Maar denk ook hier weer aan het karakter van de bruid. Een keiharde stapavond terwijl ze eigenlijk nooit zo’n uitgaanstype was is bijvoorbeeld niet zo’n goed idee. Een goede oplossing is een van de themadiners van SpecialTours.

De Hap & Stap Tour combineert lekker eten met gezellig wandelen door de bekende buurten van Amsterdam. Een beetje meer spanning? Het Moorddiner is inmiddels een klassieker. Er zal ook flink gelachen worden, net als bij het karaoke diner (what’s in a name?) en het Pop Quiz diner. Keuze te over! Bekijk ook andere avondinvullingen op de website.

Stap 5. Een aandenken

Er worden tijdens een dag als deze natuurlijk volop foto’s gemaakt. Verzamel de meest hilarische en maak er een fotoboek van als aandenken van dat legendarische vrijgezellenfeest. Als het totaalbudget het enigszins toelaat kun je dit fotoboek nog combineren met een persoonlijk cadeau. Een mooie badjas met haar (toekomstige) naam erop? Leuk voor gebruik op de huwelijksreis!