Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Vrijgezellenfeest arrangementen in Amsterdam voor mannen

Vrijgezellenfeest met mannen in Amsterdam? Bekijk hier leukste vrijgezellenfeest arrangementen voor mannen in Amsterdam! Wij maken van elke vrijgezellendag, vrijgezellenparty of vrijgezellenavond een topdag!

Vrijgezellenfeest arrangementen in Amsterdam voor mannen Waardering: ★★★★★ 4.9 gebaseerd op 22 reviews.
5 1

Het vrijgezellenfeest voor mannen: de drie pijlers!

Het organisatietalent staat vaak niet hoog op het kwaliteitenlijstje van mannen. Wij zijn weer goed in andere dingen. Toch heb jij als getuige van de bruidegom de taak om je te buigen over het vrijgezellenfeest. Geen idee hoe je moet beginnen? Goed nieuws: ingewikkeld hoeft het niet te zijn. Simpelweg is de organisatie in te delen in drie componenten: gasten, locatie en timing.

Gasten

Het vrijgezellenfeest moet natuurlijk gevierd worden met de beste maten van de bruidegom. Als getuige ken jij de vrijgezel in kwestie goed genoeg om te weten met wie hij nog één keer los wilt gaan. Maak niet de fout om gasten uit te nodigen die elkaar helemaal niet blijken te liggen. De gastenlijst hoeft ook niet eindeloos te zijn, die van de bruiloft zelf is dat vast al! Reminder: druk de gasten van het vrijgezellenfeest op het hart om hun mond te houden tegen de bruidegom.

Locatie

De sky is natuurlijk de limit als je je gedachten de vrije loop laat over de invulling van het vrijgezellenfeest voor je beste vriend. Toch moet je rekening houden met een aantal factoren zoals de centrale ligging van de plek, het budget van de gasten en het aanbod op de locatie. Een grote stad als Amsterdam is een hele goede optie, omdat het alles heeft: goed bereikbaar met openbaar vervoer, centraal gelegen. Bovendien is het een wereldstad waar je je nooit hoeft te vervelen. Het barst van de activiteiten, voor zowel overdag als na zonsondergang. Inspiratie nodig? Bekijk onze website voor te gekke en originele tips & ideeën.

Timing

Dat wat ooit begon als een beschaafd herenfeestje op de avond voor de bruiloft, is nu uitgegroeid tot een feest waar de beschaafdheid meestal ver te zoeken is. Het plannen van het vrijgezellenfeest op de avond voor het huwelijk is dus het meest slechte idee dat je kunt hebben! Zo’n twee weken tot een maand voor de bruiloft een vrijgezellenfeest is dan ook een verstandiger idee. Zorg dan ook weer dat de uitnodigingen voor het vrijgezellenfeest op tijd de deur uit zijn (minstens drie weken van tevoren). Zo hebben ook verre vrienden de gelegenheid om te zorgen dat ze vervoer en een slaapplaats hebben en hoeven ze dit top feestje niet missen.