Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Ranking The Stars Diner

€ 55

p.p. incl. BTW

Heb jij de taak gekregen om een vrijgezellenfeest te organiseren? Wellicht is het hilarische Ranking The Stars Dinerspel wat jullie vriend of vriendin! Een hele avond, onder het genot van eten en drinken, lachen, gieren, brullen. Zo wilt iedereen de avond wel doorbrengen, niet waar?

Het Ranking The Stars Dinerspel

Zoals je het spel waarschijnlijk kent van tv, is het een spel vol hilariteit. Op deze manier leren jullie elkaar nog beter kennen! Het is de bedoeling dat iedereen de gegeven karaktereigenschappen toewijst aan een persoon. Degene met de meest juiste antwoorden wordt tot winnaar bekroond!

Een warm welkom door onze quizmaster

De avond begint met een warm welkom van de spelleider die u jullie gezelschap zal opwachten in het restaurant. Natuurlijk nog even een extra welkom voor de vrijgezel! Daarna volgt er een heerlijk diner, bestaande uit 3-gangen. Nadien wordt er gestart met het spel. Wij kunnen je zeggen: het spel is een gegarandeerd succes voor een avond vol plezier, lekker eten en lachen!

Pikante onthullingen

Tijdens de strijd om de eerste plaats zullen er hier en daar spannende onthullingen worden gedaan en grappige anekdotes op tafel komen. Het Ranking The Stars Dinerspel is daardoor perfect als vrijgezellenfeest. Want zeg nou zelf: een hilarisch spel gecombineerd met een leuk gezelschap én een fantastisch 3-gangen diner, dat wilt iedereen wel als vrijgezellenfeest?!

va. 55,00 per persoon, grote groepen krijgen korting
vanaf 8 personen te boeken
Quizmaster
3 gangen diner
Privé locatie
Teambuilding
Hilarische en originele rondes
Spelmaterialen
privélocatie op 5 minuten van het CS

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review