Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Varen, Wallen & Diner

€ 70

p.p. incl. BTW

Een combinatie arrangement voor een top vrijgezellenfeest in Amsterdam. Dit arrangement combineert de leukste vrijgezellenuitjes in Amsterdam, te weten: de Borrelboot (onbeperkt drankjes), onze bekende tour door de Rosse Buurt en een lekker 3 gangen diner tot besluit.

Uiteraard is het mogelijk om de tijden en de volgorde van deze uitjes naar uw wensen aan te passen! Neem daarvoor contact op met ons team en geef uw wensen aan!

14:00 – 16:00 Wallen Tour Amsterdam

Tijdens deze bekende wallentocht zullen jullie Amsterdam van de meest rode kant leren kennen. Onze enthousiaste Wallentour gids zal jullie (en jullie vrijgezel in het bijzonder) op verschillende plekken in de Rosse Buurt van Amsterdam de meest typerende verhalen en anekdotes vertellen. Wandel langs de bananenbar, de rode raampjes, casa rosso en het altijd levendige China Town. Een tour door de rosse buurt die je tijdens een vrijgezellenuitje in Amsterdam gedaan moet hebben!

16:30 – 17:30 Borrelboot

Stap op onze Amsterdamse borrelschuit en geniet van de Amsterdamse grachten. Tijdens de borrelboot in Amsterdam laat onze schipper jullie de mooiste plekjes van de stad zien en genieten jullie van een onbeperkte Hollandse Bar. Een unieke borrelcruise dwars door het hart van Amsterdam.

17:30 – 19:30 3 gangen diner

In een typisch Amsterdams eetcafé op de Wallen genieten jullie van een compleet 3 gangen keuzemenu. Een ideale afsluiting van een dagje Amsterdam, die jullie daarna eventueel nog nachtelijk kunnen gaan voortzetten op het Rembrandtsplein (op 10 minuten lopen)… maar ja; in de Rosse Buurt is het natuurlijk ook erg gezellig!

va. 70,00 per persoon, grote groepen krijgen korting
vanaf 8 personen te boeken
Borrelboot Amsterdam (privéboot, schipper, onbeperkt bier, wijn en fris
Vrijgezellenfeest Amsterdam op de Wallen
Wallentour expert / entertainer tijdens de rondleiding door de Rosse Buurt
Compleet 3 gangen diner
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje