Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Varen, Jordaan & Diner

€ 70

p.p. incl. BTW

Een combinatie arrangement voor een top vrijgezellenfeest in Amsterdam. Dit arrangement combineert de leukste vrijgezellenuitjes in Amsterdam, te weten: de Borrelboot (onbeperkt drankjes), onze bekende tour door de Jordaan en een lekker 3 gangen diner tot besluit.

Uiteraard is het mogelijk om de tijden en de volgorde van deze uitjes naar uw wensen aan te passen! Neem daarvoor contact op met ons team en geef uw wensen aan!

14:00 – 16:00 Jordaan Tour Amsterdam

Tijdens deze bekende Jordaan Tour zullen jullie Amsterdam van de mooiste kant leren kennen. Onze enthousiaste Jordaan Tour gids zal jullie (en jullie vrijgezel in het bijzonder) op verschillende plekken in deze muzikale wijk van Amsterdam de meest typerende verhalen en anekdotes vertellen.

16:30 – 17:30 Borrelboot

Stap op onze Amsterdamse borrelschuit en geniet van de Amsterdamse grachten. Tijdens de borrelboot in Amsterdam laat onze schipper jullie de mooiste plekjes van de stad zien en genieten jullie van een onbeperkte Hollandse Bar. Een unieke borrelcruise dwars door het hart van Amsterdam.

17:30 – 19:30 3 gangen diner

In een typisch Amsterdams eetcafé op de Wallen genieten jullie van een compleet 3 gangen keuzemenu. Een ideale afsluiting van een dagje Amsterdam, die jullie daarna eventueel nog nachtelijk kunnen gaan voortzetten op het Rembrandtsplein (op 10 minuten lopen)… maar ja; in de Rosse Buurt is het natuurlijk ook erg gezellig!

va. 70,00 per persoon, grote groepen krijgen korting
vanaf 8 personen te boeken
Borrelboot Amsterdam (privéboot, schipper, onbeperkt bier, wijn en fris
Vrijgezellenfeest Amsterdam Tour
Compleet 3 gangen diner
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje