Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Poker Workshop

€ 25

p.p. incl. BTW

Het huwelijk blijft altijd een gok… maar er komt ook veel bluf bij kijken! Tijdens onze vrijgezellenfeest pokerworkshop in Amsterdam (nabij de Rosse Buurt) krijgen jullie een professionele workshop pokeren op een privé café locatie in hartje centrum van Amsterdam.

Wat is de Pokerworkshop in Amsterdam?

Tijdens de workshop zal onze workshopbegeleider jullie de fijne kneepjes van het pokervak bijbrengen. Gedurende deze 2,5 urende poker workshop zullen we beginnen met een kleine spoedcursus. Vervolgens spelen wij de ochtend, middag of avond uit met een aantal spannende games.

Geen ervaring is niet erg!

Mochten jullie geen ervaring hebben; geen nood! Daar is deze workshop juist voor bedoelt. Mochten jullie wel ervaring hebben, dan laten wij de spoedcursus zitten en spelen jullie 2,5 uur verschillende games met onze pokerdocent als de dealer. Onze pokerworkshop in Amsterdam is ideaal als mannen vrijgezellenfeest; vooral voor de vrijgezel die wel wat extra bluf kan gebruiken. Ook ideaal om te combineren met onze andere vrijgezellenuitjes!

va. 25,00 per persoon, grote groepen krijgen korting
vanaf 8 personen te boeken
Professionele pokerbegeleiding
Professionele pokertafel(s)
Privélocatie op 5 minuten van het CS (café)
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!
privélocatie op 5 minuten van het CS
Bijvoorbeeld ook te boeken in combinatie met een borrelboot rondvaart of een Wallen Tour (rondleiding door de Rosse Buurt met gids)

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje