Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

The Hangover Citygame!

€ 20

p.p. incl. BTW

Op zoek naar een super origineel uitstapje jullie vrijgezellenfeest? Stop met zoeken! Want dit ludieke stadsspel zal de deelnemers nog lang bijblijven; welkom bij The Hangover!

Als groep ‘The Hangover’ doorstaan!

Je krabt aan je hoofd, je kijkt eens om je heen… En dan besef je je opeens: “waar ben ik? Hoe laat is het? Wat is er in godsnaam gebeurd vannacht?!”. Leuk he, zo’n vrijgezellenfeestje…

Maar het kan nóg leuker worden! Want tijdens ons ‘The Hangover’ stadsspel ga jij samen met jouw vrienden ontdekken wat er nu echt is gebeurd! Want waar is die ene vriend eigenlijk gebleven?

Het programma

Afhangend van het aantal personen in de groep, wordt deze verdeeld in kleinere groepen. Vervolgens overhandigt de spelbegeleider per groep een camera en de eerste aanwijzingen. Hilariteit alom, want één van de deelnemers in de groep mist ook opeens een tand. En jullie worden ook nog eens opgezadeld met een onbekende baby. Nog meer mysterie dus…

Gegarandeerd een hilarische dag

De op elkaar volgende aanwijzingen brengen jullie bij de gekste, meest foute en donkerste plekken in de hele stad. Door deze bizarre situaties wordt er op de hele dag door gegarandeerd gelachen. Maak dan ook lekker veel (groeps)foto’s op elk raar moment. Op deze manier reconstrueren jullie meteen wat er ‘the night before’ zich allemaal heeft afgespeeld.

Nagenieten

Ervan uitgaand dat jullie weer blij herenigd worden met de vermiste vriend, moet jullie bizarre speurtocht natuurlijk gezellig bepraat worden met in de hand een welverdiend drankje. De foto’s zijn meteen een geweldig aandenken aan de niet te evenaren dag en worden jullie na afloop digitaal toegestuurd!

Prijs € 22,50 p.p. incl. btw. vanaf 8 personen
Prijs € 20,00 p.p. incl. btw. vanaf 12 personen
vanaf 8 personen te boeken
Professionele vrijgezellenfeest begeleiding
Hangover spel in Amsterdam
Spelmaterialen (digitale camera)
Foto’s & filmpjes worden achteraf gemaild in hoge resolutie
Speelt zich af in het oude centrum
1x consumptie Hollandse bar
Prijs (en deze is altijd voor de vrijgezel!)
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje