Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

50 tinten SM Tour

€ 25

p.p. incl. BTW

Hebben jullie het boek ook in 1 ruk uitgelezen en zijn jullie helemaal in de ban van Mr Grey? Dan is de 50 Tinten SM Tour dé ultieme rondleiding voor jullie tijdens een pikant vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of groepsuitje in Amsterdam! Gedurende deze spannende rondleiding door de Rosse Buurt, komen jullie alles te weten over SM, de Wallen en de meest kinky speeltjes!

Na de trilogie en de film is de taboe over SM is verbroken! Jazeker, SM is zelfs helemaal hot & happening! Veel vrouwen zweren erbij dat hun sexleven door de komst van dit erotische boek is gered… Kom helemaal in de erotische sferen en beleef de 50 Tinten SM Tour!

Vandaag zullen jullie de Wallen en haar SM kamers ontdekken aan de arm van Meesteres Lola, die alle spannende verhalen en anekdotes over dit gebied zal vertellen. Om rode oortjes van te krijgen of niet? Naast de peeskamers en kinky shops, geeft Lola jullie een bijzonder kijkje op SM. Want, wat is SM nu precies en waar staat BDSM voor?

Bekend is natuurlijk de Meesteres die de man domineert, maar met Mr Grey zijn de rollen juist omgedraaid! Voor de een houdt SM bondage en zweepslagen in, voor de ander bereikt de spanning al een hoogtepunt als deze geblinddoekt wordt en gekieteld met een veer!

Lola zal de groep ontvangen in het centrum van Amsterdam en direct een geheimhoudingsverklaring laten tekenen; want alles wat er vandaag gebeurd zal tussen jullie blijven… De bedoeling van de 50 Tinten Tour is natuurlijk om jullie bekend te maken met erotiek en deze pikante versie van seks; maar wel op een vrouwvriendelijke manier! Tijdens de rondleiding laat Lola jullie niet alleen de spannende plekjes van de Wallen zien, maar laat zij jullie ook kennis maken met verschillende speeltjes, kwastjes, klemmen en andere erotische attributen…

Maar, als je denkt dat jullie hier alleen maar naar kijken, dan heb je het mis! Jullie zullen dit zelf ook gaan ervaren! Wie durft het aan en laat zich blinddoeken? En wat voor codewoord hebben jullie bedacht?

En als kers op de taart krijgt de vrijgezel, organisator of jarige een heuse kinky goodiebag mee, een geweldig aandenken aan jullie dagje Amsterdam dus. Wat zullen de partners blij zijn! Een unieke, erotische en pikante rondleiding over de Wallen aan de arm van meesteres Lola is de 50 Tinten Tour! Een ideaal uitje in Amsterdam met vriendinnen, vrijgezellenfeest met vrouwen, verjaardag of zelfs teamuitje!

Prijs € 27,50 p.p. incl. btw. vanaf 10-14 personen
Prijs € 25,00 p.p. incl. btw. vanaf 15 personen
vanaf 8 personen te boeken
1,5 uur durende rondleiding van Meesteres Lola
Uitleg speeltjes en attributen
Sexy spelletjes
Kinky Goodie Bag voor de vrijgezel
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje