Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Burlesque Fotoshoot

€ 25

p.p. incl. BTW

Op zoek naar een originele invulling van je vrijgezellenfeest? En mag dat best een beetje ondeugend zijn? Look no further! Wij introduceren een heuse professionele fotoshoot met een hoog burlesque gehalte. Denk aan Parijs, jaren ’30… Daar horen natuurlijk strakke bustiers, uitbundige petticoats en een hoop veren bij! Bekijk hier ons burleske vrijgezellenfeest in Amsterdam; helemaal in stijl van de Moulin Rouge!

Hoe word jij omgetoverd in een ondeugend Can Can meisje?

Bij aankomst wordt de groep verwelkomd door een team van professionals. Je kunt kiezen uit een keur van zwarte, donkerrode en paarse burlesque outfits; er staat een leuke garderobe voor jullie klaar. Denk daarbij aan pompeuze rokken, strakke korsetten en verschillende accessoires zoals pruiken, hoedjes en veren. Een goed stel zwarte of rode kousen maakt je outfit helemaal af. Om hygiënische redenen vragen we je wel om deze laatste zelf mee te nemen.

Bienvenue chez Le Moulin Rouge!

Je zult zien, in vol ornaat gaat alles opeens vanzelf. Stap ons podium op onder het genot van een glaasje bubbels en zwaai samen met je vriendinnen de benen in de lucht. Hilariteit gegarandeerd! Geef je meest ondeugende blik in de camera en maak het zo spannend als je zelf wilt. Onze professionele fotograaf maakt intussen de mooiste foto’s.

Daar kan je mee thuiskomen

Het mooie van onze fotoshoot is dat je deze uitdagende, grappige, sexy foto’s allemaal krijgt toegestuurd! Dit doen wij door gebruik te maken van WeTransfer. Via dit online platform kunnen we direct alle foto’s naar wel drie e-mailadressen toesturen. Maar dat is niets alles… Een aantal succesfoto’s drukken wij voor je af en neem je dus meteen mee naar huis. Een mooi cadeau voor je aanstaande echtgenoot..!

Prijs € 27,50 p.p. incl. btw. (vanaf 8 personen)
Prijs € 25,00 p.p. incl. btw (vanaf 10 personen)
vanaf 8 personen te boeken
Professionele fotograaf
Professionele fotoshoot in Amsterdam
Privélocatie op 5 minuten van het CS
Wetransfer download (foto’s)
Gebruik kleding, make-up e.d.
Jullie mogen zelf hapjes & drankjes meenemen
Zelf meebrengen van kleding, setjes e.d. is geen probleem
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje