Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Crazy 88 Amsterdam

€ 24.5

p.p. incl. BTW

Het meest hilarische vrijgezellenfeest stadsspel in Amsterdam is op dit moment crazy 88! Tijdens dit spel krijgen jullie verschillende hilarische vrijgezellenfeest opdrachten die jullie samen met de vrijgezel moeten gaan uitvoeren.

Wat is het Crazy 88 stadsspel?

Crazy 88 Amsterdam start vanaf het Beursplein in Amsterdam, op 5 minuten van het Centraal Station. Hier maken wij verschillende teams van jullie groep en krijgen jullie van onze begeleiders de eerste hysterische opdracht.

We besluiten deze crazy ochtend, middag of avond in een typisch Amsterdams café (inclusief consumptie) met een prijsuitreiking. Daarnaast is het ook mogelijk om als één team het spel uit te voeren. Wij krijgen deze vraag namelijk vaker: dit is dus geen probleem!

Hoe crazy zijn jullie?

Gewapend met een digitale camera (deze krijgen jullie van ons) moeten jullie zo veel mogelijk opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten krijgen jullie telkens telefonisch door en zijn van te voren nog niet bekend. Lukt het de vrijgezel bijvoorbeeld om 2 euro te verdienen als straatartiest? Of een polonaise te maken 5 toeristen? Alles moet worden vastgelegd op camera als bewijsmateriaal!

De foto’s en filmpjes van deze crazy vrijgezellenfeest activiteit krijgen jullie later per mail opgestuurd. Een leuk opdrachten spel voor een onvergetelijke vrijgezellendag.

va. 24,50 per persoon, grote groepen krijgen korting
vanaf 8 personen te boeken
Professionele vrijgezellenfeest begeleiding, crazy 88 vrijgezellenfeest editie, spelmaterialen, foto’s & filmpjes worden achteraf gemaild in hoge resolutie, 1x consumptie Hollandse bar, prijs… en deze is altijd voor de vrijgezel!
Speelt zich af in het centrum van Amsterdam
Bijvoorbeeld ook te boeken in combinatie met een borrelboot rondvaart of een Wallen Tour (rondleiding door de Rosse Buurt met gids)

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje