Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Erotic Dinner Game

€ 69.5

p.p. incl. BTW

Hebben jullie misschien een uitje in Amsterdam gepland en zijn jullie op zoek naar een grappig en ondeugend vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje in Amsterdam? Boek dan onze Erotic Dinner Game; uniek in Nederland! In het hart van de stad, op 5 minuten van het Centraal Station, worden jullie ontvangen in een privézaal met eigen bediening.

Waar bestaat de Erotic Dinner Game uit?

Wie heeft de beste smaak tijdens onze hilarische condoomproeverij? Wie krijgt de roodste oortjes tijdens onze mini erotic tupperware party? Wie heeft de meeste ‘erotische’ kennis tijdens onze XXX Quiz? Gedurende een compleet en lekker 3 gangen diner spelen jullie verschillende erotic mini dinerspellen aan tafel en speelt jullie vrijgezel hierin vanavond de hoofdrol!

Ook nog een professionele stripact

Om jullie vrijgezel, voor de grote dag, nog één keer goed te laten genieten besluiten wij deze avond ook nog eens met een spetterende en private stripact! Uiteraard kunt u dit dinerspel ook combineren met de vele andere activiteiten van onze website! Maak vooraf bijvoorbeeld een borrel- of prosecco cruise, boek een tour door de Rosse Buurt of speel één van onze speciale vrijgezellenfeest spellen.

va. 69,50 per persoon
vanaf 10 personen te boeken
Professionele vrijgezellenfeest quizmaster
3 gangen diner (keuze a la carte)
Professionele stripper
Hilarische minigames aan tafel
Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!
privélocatie op 5 minuten van het CS

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje