Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Fotoshoot op de Wallen

€ 25

p.p. incl. BTW

Een Volendammer klederdracht fotoshoot, maar dan op z’n Amsterdams? Bekijk hier onze fotoshoot op de Wallen! Tijdens onze hilarische fotoshoot achter het rode raam in Amsterdam kunnen jullie je tijdens onze 1 uur durende fotoshoot helemaal uitleven! In onze professionele fotostudio nabij de Wallen in Amsterdam worden jullie hartelijk ontvangen door ons enthousiaste team.

Fotoshoot achter het raam

Wij beschikken over een ‘live decor’: dat wil zeggen een echt Rosse Buurt raam dat van buiten gefotografeerd kan worden. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal verkleedmaterialen en attributen die jullie tijdens deze fotoshoot naar hartenlust mogen gebruiken. Denk hierbij aan hele ‘nette’ pakjes, hilarische pruiken tot aan ‘over de top’ tijgerpakjes. Natuurlijk mogen jullie zelf ook materiaal meenemen.

Origineel vrijgezellenfeest idee

Het leuke van deze fotoshoot is dat iedereen zal meedoen; uiteraard draait het om de vrijgezel, maar de rest van de vriendinnen doen allemaal mee. Uiteindelijk zullen wij de fotoshoot besluiten met een groepsfoto van de vrijgezel en haar vriendinnen. Wij zullen ongeveer 150-200 foto’s maken die jullie digitaal krijgen opgestuurd. Een eeuwige vrijgezellenfeest herinnering die jullie aan de vrijgezel kunnen geven!

va. 25,00 per persoon, grote groepen krijgen korting
vanaf 8 personen te boeken
Professionele vrijgezellenfeest fotoshoot in Amsterdam
Gebruik kleding, make-up e.d. & download locatie met alle gemaakte foto’s in hoge resolutie
privélocatie op 5 minuten van het CS
Bijvoorbeeld ook te boeken in combinatie met een borrelboot rondvaart of een Wallen Tour (rondleiding door de Rosse Buurt met gids)

  Bekijk meer in de categorie:

 • Inclusief
  BTW
 • Exclusief
  Consumpties
  Diner
  Privé begeleiding
  Lunch
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje