Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Magic Mike Stripshow

€ 39.5

p.p. incl. BTW

Elke zaterdagavond van 22:00 tot 0:00 laten wij jullie fantasieën uitkomen tijdens onze Magic Mike Stripshow in het centrum van Amsterdam. In een sfeervol theater in het hart van de stad trakteren wij jullie op een onvergetelijke stripshow. Eigenlijk gelden er maar twee dingen deze avond: Mooie mannen en avondvullend spektakel.

De ideale vrijgezellenavond voor vrouwen

Tijdens onze Magic Mike stripshow kunnen jullie zelf iemand aanwijzen die wij vervolgens weer op het podium eens goed onder handen gaan nemen. Natuurlijk houden wij het classy, dus verwacht geen ordinaire show!

Gedurende de show is de bar geopend (dit uitje is exclusief consumpties) waar jullie een lekkere cocktail of een ander drankje kunnen drinken. De minimale leeftijd voor deelname aan deze show is 18 jaar. Na de show zijn wij nog niet klaar, want jullie van ons ook nog vrijkaartjes voor een bekende club waar wij de afterparty zullen gaan houden.

Zijn jullie op zoek naar de ultieme vrijgezellenavond of meidenavond? Boek dan deze show; het zal jullie gegarandeerd niet gaan tegenvallen!

39,50 per persoon
vanaf 1 persoon te boeken
Inclusief; entreekaartjes, entertainment en gratis kaartjes voor de afterparty.
Bijvoorbeeld ook te boeken in combinatie met een borrelboot rondvaart of een Wallen Tour (rondleiding door de Rosse Buurt met gids)

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review