Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Uniek: Pimp My Tarzan

€ 25

p.p. incl. BTW

De hit van het jaar: Pimp My Tarzan! Als jullie op zoek zijn naar een hilarische maar ook een creatieve vrijgezellenfeest workshop in Amsterdam, zoek dan echt niet verder! Een unieke activiteit waar nog jaren over zal worden nagepraat.

Aan de slag met een (flinke) replica

Tijdens deze vrijgezellenfeest workshop in Amsterdam nemen jullie namelijk het edele deel van de man eens flink onder de handen… Dit keer geen echte, maar een replica. Onder leiding van onze workshop leider pimpen jullie er naarstig op los. Wees creatief, gebruik pailletjes, verf, oogjes en meer versiersels om er een uniek exemplaar van te maken.

Atelier in de Rosse Buurt

In ons atelier in de Rosse Buurt van Amsterdam (hoe toepasselijk?!) worden jullie hartelijk ontvangen door onze workshopleider. Na een korte introductie gaan jullie zelf aan de slag en gebruiken jullie al onze materialen… om de fantasie de vrije loop te laten gaan, zullen we maar zeggen… Uiteraard mogen jullie de zelfgemaakte creaties mee naar huis nemen, leuk voor op het nachtkastje natuurlijk 😉

Deze workshop dildo maken is ook ideaal om te combineren onze andere vrijgezellenfeest uitjes in Amsterdam, zoals de Wallentour, borrelboot of Sex and the City Game. Neem contact op voor de mogelijkheden en stel jullie complete vrijgezellendag met ons samen.

va. 25,00 per persoon, grote groepen krijgen korting
vanaf 4 personen te boeken, tijdsduur 1 uur
1x Tarzan per persoon (deze mogen jullie uiteraard meenemen )
Materialen om de Tarzan te pimpen
Tasje om de gepimpte Tarzan mee te nemen
Professionele en gezellige Amsterdamse workshopleider
Privé locatie nabij Rosse Buurt (hartje Amsterdam!)
Te boeken op jullie gewenste dag & tijdstip!
privélocatie op 5 minuten van het CS
Combineer ook met onze andere originele vrijgezellenfeest activiteiten.

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje