Vrijgezellenfeestamsterdam.com | Meer informatie? Bel 020-7708953
Top

Workshop Paaldansen

€ 32.5

p.p. incl. BTW

De vrijgezel eens lekker in het zweet laten werken? Nee hoor, we beginnen natuurlijk rustig aan. Boek hier de bekende workshop paaldansen voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam. Een leuk en actief vrijgezellenuitje!

Wat is een Workshop Paaldansen?

Tijdens deze actieve en sportieve workshop in hartje centrum zal iedereen in de palen gaan hangen! We beginnen met een warming-up, waarna we vervolgens rustig aan gaan beginnen. We zullen daarbij verschillende ‘paaldans moves’ om de paal uitleggen en krijgt iedereen de kans om, met onze hulp natuurlijk, op zijn kop in de paal te hangen!

Jullie staan niet voor paal!

Uiteraard zetten wij vandaag de vrijgezel prominent in het zonnetje, maar de rest van de vriendinnen doen tijdens dit uitje actief mee. Totaal geen ervaring met palen? Geen nood! Dankzij onze professionele instructrices zullen jullie de fijne kneepjes van het paaldansen op een ontspannen manier worden bijgebracht. Altijd handig om later met deze kennis op je huwelijksnacht de bruidegom te kunnen verrassen! …of niet dan?

Wij adviseren jullie om sportkleding (liefst joggingbroeken) mee te nemen. Het is namelijk erg lullig wanneer je in al je fanatisme uit je spijkerbroek scheurt als de vrijgezellendag in Amsterdam nog moet beginnen…

va. 32,50 per persoon (10 personen), grote groepen krijgen korting. De tijdsduur bedraagt 2 uur.
Professionele begeleiding, vrijgezellenfeest paaldansworkshop Amsterdam,
privélocatie op 5 minuten van het CS, boek op jullie gewenste dag & tijdstip!
privélocatie op 5 minuten van het CS
Ook te combineren met andere vrijgezellenfeest activiteiten

  Bekijk meer in de categorie:

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje